GLAVAŠEVA ZVIJEZDA

FOTO: RASKOŠNA FEŠTA Na vjenčanje HDSSB-ovca došla Kosor, šef Sabora Leko se ispričao

 Vlado Kos/CROPIX

OSIJEK - Saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić i njegova zaručnica Ana Čalušić vjenčali su se u subotu u Župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Višnjevcu čime su okrunuli svoje višegodišnju vezu.

Svadbeno veselje mladog bračnog para nastavljeno je u svečanoj dvorani Kristal u Osijeku, a Josip i Ana najvažniji dan u svojim životima odlučili su proslaviti s više od 550 uzvanika.

Između ostalih Salapić je pozvao i svoju bivšu stranačku šeficu iz vremena kada su oboje bili u HDZ-u Jadranku Kosor, kojoj nije okrenuo leđa niti nakon poraza na unutarstranačkim izborima, ali je razočaran ponašanjem onih koji su se distancirali od Kosor odlučio napustiti tu stranku i prijeći u redove HDSSB-a.

Isto je učinila i njegova, tada djevojka, a danas supruga Ana, koja je u to vrijeme bila predsjednica osječke Mladeži HDZ-a.

Uz obitelj, rodbinu i mnogobrojne prijatelje izvan političkog svijeta Josipu i Ani u svatove su došli i stranački predsjednik Vladimir Šišljagić, saborski zastupnik Ivan Drmić, Filip Glavaš..., a pozvani su i predsjednik Sabora Josip Leko, koji je ispričao svoj nedolazak, zatim Vladimir Šeks, Mirela Holy, estradne zvijezde Miroslav Škoro i Lana Jurčević.

Za dobru zabavu mladenci su angažirali Tamburaški sastav Bosutski bećari te Maju Šuput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:07