EUROPARLAMENTARKA

FOTO: RUŽA TOMAŠIĆ DOBILA BUKET CVIJEĆA I PRIJETEĆU PORUKU 'Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana...'

 
 Darko Tomaš / CROPIX, Ruža Tomašić Facebook

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić na svom je Facebook profilu objavila da je dobila prijeteće poruke od anonimnih pošiljatelja. Poruke su stigle uz buket cvijeća.

Pismo je naslovljeno na 'ružu Hrvatske Ružu Tomašić', a stiglo je u Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore.

'Ima da danas na skupu javno kažeš o sebi, djelatnosti u Udbi i svom kodnom imenu BOSANKA. Ima da nam kažeš tko je pripremio ubojstvo dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika. Ima da nam kažeš o svom sinu i bivšem suprugu u Srbiji. Ima da nam kažeš o svom šefu Josipu Perkoviću. Mi se nalazimo u dvorani Udbašico Bosanko i ako danas ne progovoriš javno ćemo te prokazati. AKCIJA SLIJEDI', stoji u rukom pisanoj poruci koju je dobila Ruža Tomašić.

Fotografije je Tomašić objavila na Facebooku, a najavila je i potragu za pošiljateljima uz pomoć policije, ako se oni u roku od tjedan dana ne jave sami.

'Dočekao me buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju moje navodne grijehe i najavljuju akciju protiv mene.

Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam', napisala je Tomašić na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:18