ŽESTOKO NEVRIJEME

FOTO: SNAŽNA OLUJA POHARALA KARLOVAC Divlji vjetar čupao stabla, otrgnuo dio krova bolnice, pao je na parkirane aute

Karlovac, 240715.U petak u kasnim satima Karlovac je pogodilo olujno nevrijeme.Osim srusenih stabla i manjih ostecenja na automobilima, najveca steta je bila na karlovackoj opcoj bolnici.Uslijed snaznog vjetra otkinuo se veliki komad limenog krova i pao na automobile uz obliznju medicinsku skolu.Na fotografiji: Vatrogasci uklanjaju stetu nastalu na parkiralistu bolnice.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX / CROPIX

KARLOVAC - Snažno nevrijeme pogodilo je u petak navečer dijelove Hrvatske, a čini se da je najviše stradalo područje Karlovačke županije.

Iako je ujutro granulo sunce, posljedice nevremena vide se na gotovo svakom koraku. Slomljene grane, ostaci razbijenih prozora i roleta prizori su koji su u subotu ujutro dočekali Karlovčane.

Grmljavina, jaka kiša – palo je 10,5 litara po četvornom metru te olujni vjetar vladali su Karlovcem nepuna dva sata. Nitko od ljudi, srećom, nije ozlijeđen, no materijalna šteta tek će se zbrajati, javlja KAportal.

Najgore je bilo na Švarči, a posebno u dijelu oko bolnice, koja je ostala i bez dijela krova. I tamo će šteta tek biti utvrđena.

FOTOGALERIJA: Posljedice olujnog nevremena u Karlovcu

Policija je izvijestila da je krov koji je otrgnut oštetio tri automobila.

– U 21,50 sati, u krugu Opće bolnice Karlovac vjetar je otrgnuo dio limenog krova sa kotlovnice, koji je pao na tri parkirana vozila, vlasništvo 50-godišnjakinje, 48-godišnjaka i 60-godišnjakinje i oštetio ih. Materijalna šteta nije utvrđena, priopćili su u PU karlovačkoj.

Od utjecaja snažnog vjetra i kiše nije bila pošteđena na karlovačka okolica.

- U Vukmaničkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu - navode u policiji.





Preko Švarče, Rakovca i Gaze...

Posted by Radio Mrežnica on Friday, 24 July 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:27