NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

FOTO: STUP JAVNE RASVJETE SKORO POKLOPIO DVOJICU SPLIĆANA Samo nekoliko sekundi i desetaka centimetara doslovno je spasilo živote dvojici sretnika

 
 Čitatelj

Da se nisan pomaka onu sekundu, stup bi mi pa po autu i onda bi ova priča bila puno drukčija.

Posvjedočio je to 45-godišnji Darije Mihovilović za Slobodnu Dalmaciju nakon što je u prvim satima utorka zajedno s 25-godišnjim kolegom Hrvojem Vitezom samo pukim slučajem prošao bez ozljeda nakon što im je iza opel corse kojom su se vraćali s posla srušio stup javne rasvjete upravo dok su kretali sa semafora na raskrižju Velebitske i Vukovarske ulice.

Čitatelj

Uzrečica "na pravom mjestu u pravo vrijeme" u njihovu je slučaju poprimila novu dimenziju. Samo nekoliko sekundi i desetaka centimetara, te jedno zeleno svjetlo, koje je kao s neba naručeno omogućilo polazak Darijeva automobila kroz križanje, doslovno je spasilo živote dvojici sretnika.

Čitatelj

Iz tvrtke "Prolux", zadužene za održavanje javne rasvjete na Velebitskoj i Vukovarskoj ulici, jednostavno pojašnjavaju ovu situaciju.

– Radi se o zubu vremena koji je utjecao na lomljenje stupa i njegov pad na ulicu – istaknuo je Nedjeljko Nikolić, vlasnik koncesionarske tvrtke.

Čitatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:58