GLAZBENICI I MENADŽERI

FOTO, Tutićeva šala: Nije pao bicikl, to Ivo sklada

Raspoloženi Zrinko Tutić je rekao da očekuje Rajka Dujmića na čelu Vlade

ZAGREB - Među 1100 uzvanika na Markovu trgu osim političke elite Hrvatske bili su, primjerice, i neki ugledni bankari, glazbenici te poznati gospodarstvenici.

Među brojnim glazbenicima bili su i Rajko Dujmić te Zrinko Tutić koji je zaključio: “Sada nam je krenulo, pitanje je samo vremena kada će netko iz naše glazbene unije postati predsjednik Vlade”, pokazujući pritom na Rajka Dujmića.

Vic u omanjem društvu

Međutim, Dujmić je odmah odbacio takvu ideju zaželjevši da bude samo član Sabora. Tutić je također omanjem društvu, u kojem su bili Dujmić i Ban, ispričao vic: “Gospođa Josipović i njena kći navečer su sjedile u dnevnom boravku, kad je jedan biciklist uletio u haustor i tamo pao. Kći je upitala mamu: ‘Kakva je to buka, što se dogodilo?’ A Tatjana Josipović je odgovorila: ‘Sve je u redu, to tata komponira novu skladbu.’”

No, koliko smo uspjeli vidjeti, nije bilo najvećeg poslodavca u Hrvatskoj, vlasnika Agrokora Ivice Todorića. Na inauguraciju su stigli, primjerice, šef Zagrebačke banke Franjo Luković, šef Atlantic grupe Emil Tedeschi, šef IGH Jure Radić, prvi čovjek Končara Darinko Bago, predsjednik Uprave HT-a Ivica Mudrinić, hotelijer Goran Štrok, predsjednik HUP-a Damir Kuštrak, čelnik Privredbe banke Zagreb Božo Prka.

Bit će bolji od Mesića

On je vrlo otvoreno novinarima rekao kako će Josipović sigurno biti bolji predsjednik od Mesića jer je “Stipe bio dosta populist”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 14:35