NAJVJERNIJI NAVIJAČI

FOTO: U RUSIJU IDU - TAKSIJEM! Željko i Perica uvjereni su kako će Vatrene gledati u finalu u Moskvi: 'Za Hrvatsku bi prošli cijeli svijet!'

 
 Marko Đurin

Željko i Perica imali su samo jedan san - osjetiti navijačku groznicu Svjetskog nogometnog prvenstva. I zato ove godine idu u Rusiju, i to taksijem, a evo i zašto!

Životni prijatelji i strastveni navijači Vatrenih, Željko i Perica, od dječačkog doba sanjali su o odlasku na Svjetsko prvenstvo. Nogometna groznica, rijeke navijača svih nacija, boje i kockice, pjesma i ljubav prema nogometu na svakom koraku, sve to ovaj dvojac htio je iskusiti iz prve ruke. Prošli su zajedno puno toga, ali ova godina njihova je godina - ove godine, Željko i Perica kreću na avanturu u Rusiju!

Iako je pred njima put na kojemu će proći 10 tisuća kilometara, oni sami kažu: "Za Hrvatsku bi prošli cijeli svijet!"

Mnogi su prepoznali njihovu ljubav za Hrvatskom, repkom i nogometom, taj neskriveni žar u očima dok pričaju o svojoj nedosanjanoj želji i avanturi svojega života - odlasku u Rusiju.

Perica, inače vozač taksija, svoj san je ispričao i svojemu šefu - a prije nego što je stigao reći još nešto, već je dobio odgovor: "Ako nemaš svoj automobil i ne znaš kako ćeš u Rusiju, naš taksi ti je na raspolaganju!".

I tako, u četvrtak u 12 sati - taksimetar je na nuli, a uzbuđenje na maksimumu, jer Željko i Perica krenuli su u ostvarenje svojih snova, na put u Rusiju! Na njihovoj ruti su Prag, Gdanjsk, Kalinjingrad, Sankt Peterburg, Novgograd, Rostov na Donu i, naravno, Moskva - jer upravo ondje Hrvatska pobjeđuje u finalu Svjetskoga prvenstva, rekao je samouvjereno ovaj dvojac prije polaska.

Avanturu Željka i Perice podržali su Cammeo Grupa, Unicredit, Petrol, HT - Hrvatski telekom, Jadransko osiguranje, Euroherc osiguranje, Germania kladionica, RB auto, Modus učilište, Zigg pro i Intercessor.

Marko Đurin

Marko Đurin

Marko Đurin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:54