BIOTRENING

FOTO: VELIKA GUŽVA NA OTVORENJU NOVOG BIZNISA IVICE OLIĆA Bivši i sadašnji Vatreni te sportska i društvena krema došli u njegov centar zdravlja

 
 Ronald Goršić / CROPIX

Naš proslavljeni nogometaš Ivica Olić zajedno s nekadašnjim kolegom iz reprezentacije Nikicom Jelavićem i stručnim partnerima s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokrenuo je novi biznis.

Na 1800 četvornih metara cijelog prvog kata u Kvaternik Plazi otvorio se u ponedjeljak centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening, za koji osnivači kažu da je jedan od najsuvremenijih, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi.

Olić, koji je danas pomoćni trener hrvatske reprezentacije, i Jelavić, koji trenutačno igra za kineski nogometni klub Guizhou Zhicheng, udružili su snage s trojicom profesora sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, doc. dr. sc. Lukom Milanovićem, dr. sc. Ivanom Krakanom i prof. dr. sc. Igorom Jukićem koji su u karijeri radili s košarkaškom reprezentacijom te nogometnom reprezentacijom u vrijeme Nike Kovača, ali i sportašima kao što su Domagoj Vida, Niko Kranjčar, Borna Sosa, Nikola Moro i Josip Brekalo.

Centar je inovativan po holističkom pristupu i multidisciplinarnosti pa u jednom prostoru spaja liječnike, nutricioniste, kineziologe, fizioterapeute i psihologe. K tome je i u potpunosti opremljen spravama za trening.

Osim prostora za vježbanje Kvaternik Plaza krije i prostor Biotrening laboratorija gdje će se odvijati dijagnostika, određivati sastav tijela, pretrage i terapija.

U centru zdravlja radit će i prof.dr.sc. Boris Nemec, jedan od vodećih hrvatskih ortopeda s višegodišnjim iskustvom i glavni liječnik hrvatske nogometne reprezentacije. U ambulanti će raditi dokazani tim specijalista ortopeda iz bolnice Nemec.

Centar je svečano otvoren u ponedjeljak, a kako će izgledati najmodernija sportska klinika u ovom dijelu Europe došli su provjeriti brojni bivši i sadašnji sportaši te uglednici iz raznih sfera života. Tako je Dragan Primorac došao sa suprugom, priliku nije propustio niti Damir Škaro, a tu su još bili i Gordan Giriček, bivši košarkaški reprezentativac i proslavljeni NBA igrač, praktički cijela delagacija Dinama i brojni drugi.

Provjerite u galeriji tko je sve došao na otvorenje Biotreninga i kako izgleda novootvoreni prostor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:06