NOVO RUHO I NOVO LICE

FOTO: VELIKE PROMJENE U POPULARNOJ IGRI LOTO Nova sezona donosi novu voditeljicu: atraktivnoj Pauli Čatipović ostvario se san

 
Paula Čatipović
 Dario Njavro / HRT

Redizajn popularne igre Loto 7, novi sustav igranja, nova voditeljica te veća vjerojatnost postizanja dobitka, sve to očekuje gledatelje prvog programa HTV-a ove subote.

- Posrijedi je potpuni redizajn igre Loto 7 koji smo nakon temeljitih priprema i višemjesečnih dogovora s našim vjernim partnerom Hrvatskom Lutrijom napokon spremni lansirati u HTV-auditorij - rekla je voditeljica projekta Loto 7 Elizabeth Homsi dodavši kako će novi sustav igre biti mnogo jednostavniji i efikasniji.

Igrače umjesto 39 kuglica sada očekuje 35 i uvodi se izvlačenje dopunskog broja (7+1). Tako će vjerojatnost dobitka u novoj Sedmici iznosi 1:13, dok je u Lotu 7/39 bila 1:85. Minimalni fiksni dobitak je 6+dopunski broj čak 400.000 kuna, a on može samo rasti.

Igru će voditi novo lice, atraktivna 21-godišnja studentica novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu Paula Čatipović.

Dario Njavro / HRT
Paula Čatipović

Kao prezenterica se okušala na internetskoj verziji Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a ‘Uspjeh’. Autorica je objavljenog dječjeg romana ‘Zajedno do kraja’ te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku Sfera. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru.

- Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru - rekla je Paula.

Dario Njavro / HRT
Paula Čatipović

Dario Njavro / HRT
Paula Čatipović

Dario Njavro / HRT
Paula Čatipović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:58