SVEČANI PRELET

FOTO, VIDEO: KRILA OLUJE ZA VATRENE 'Ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini zasigurno naš najemotivniji let'

 
 Screenshot

Akrobatska grupa 'Krila Oluje' poletjela je u ponedjeljak 16. srpnja 2018. oko 16 sati iz vojarne 'Pukovnik Mirko Vukušić' iz Zemunika prema Zagrebu kako bi sudjelovali u programu dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije.

Piloti 'Krila Oluje' pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona 'Pilatus' PC-9M, a kako bi bili u ozračju cijele Hrvatske koja dočekuje viceprvake svijeta i piloti 'Krila Oluje', kao i piloti borbenih aviona MiG 21, obukli su dresove hrvatske reprezentacije.

"Čast nam je što imamo prigodu pozdraviti i čestitati hrvatskoj reprezentaciji na sjajnom uspjehu i svemu što su pokazali na svjetskom prvenstvu. Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let ispunjen velikim srcem i ponosom što u ime pobjedničke Hrvatske vojske Vatrenima možemo uputiti čestitku iz zraka", istaknuo je vođa 'Krila Oluje' satnik Darko Belančić.

Marinko Karačić / HRZ

Marinko Karačić / HRZ

Marinko Karačić / HRZ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:47