ODGOĐENA IZLOŽBA

FOTO, VIDEO: NA BUNDEKU JE SVE BILO SPREMNO ZA CVJETNU RAPSODIJU, ALI SE ONDA NA GRAD SRUČILA SILOVITA OLUJA Vjetar srušio izložbeni šator Floraarta

 
Odgođen Floraart
 Dragan Matic / CROPIX

Olujni vjetar u ponedjeljak je rušio sve pred sobom, a drugačije nije bilo niti na Bundeku gdje se danas trebala svečano otvoriti Međunarodna izloižba cvijeća Floraart.

Kako smo već izvijestili, otvaranje Floraarta prebačeno je za četvrtak 16. svibnja u 13 sati i produžit će se za tri dana, a potvrdio je to i gradonačelnik Milan Bandić.

"Odgodili smo otvaranje Floorarta za četvrtak, bilo bi suludo otvarati ga po ovom vremenu, a produžit ćemo ga tri dana", kazao je gradonačelnik dodavši da ne treba riskirati jer je na Bundeku od nevremena palo već 20-ak stabala.

Fotografije i snimke s terena svjedoče o posljedicama razornog vjetra koji od jučer poslijepodne nesmiljeno puše u glavnom gradu. Porušeno je najmanje 20-tak stabala, srušen izložbeni šator, porušene kante smeća, drveni štandovi, porušeni stolci, raznesene sadnice, a radnici Zrinjevca od ranih jutarnjih sati vrijedno rade na sanaciji štete.

FOTOGALERIJA: Olujni vjetar rušio sve pred sobom na Bundeku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:33