PELJEŠAC

FOTO, VIDEO: NAČELNIKU TRPNJA AUTOMOBIL SKLIZNUO U MORE 'On danas nije na poslu i nije mu do razgovora'

 
 Jutarnji list

Neobičan incident dogodio se danas u Trpnju na pelješkom polutoku. U prijepodnevnim satima u more je sklizno automobil Mazda 6.

Kako Jutarnji doznaje na mjestu događaja, riječ je o vrijednom automobilu trpanjskog načelnika općine Jakše Frankovića. Pojavila se i informacija da je riječ o službenom vozilu Općine, no s načelnikom Frankovićem nismo o tome mogli porazgovarati.

Vesna Veselić / Jutarnji list

Kako nam je kratko rekla njegova suradnica koja se nije predstavila, "načelnik danas nije na poslu i nije mu do novinara". Nije htjela komentirati događaj rekavši samo kako "nije točno da je riječ o službenom automobilu".

Automobil je brzom reakcijom izvučen iz mora uz pomoć golemog bagera. Po fotografijama se vidi kako je pretrpio znatna oštećenja. Razbijeno je vjetrobransko staklo, uleknut je dio krova, a oštećenja se vide i na vratima te prednjem poklopcu vozila.

Vesna Veselić / Jutarnji list

Načelnik Franković inače je dosad u više navrata izazivao pozornost javnosti. Nedavno je objavljeno kako je čak 12 milijuna kuna, odnosno oko tri proračuna općine, potrošio na projekt odvodnje otpadnih voda koji nikada nije proradio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:14