PELJEŠAC

FOTO, VIDEO: NAČELNIKU TRPNJA AUTOMOBIL SKLIZNUO U MORE 'On danas nije na poslu i nije mu do razgovora'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.08.2019. u 11:30

Jutarnji list

 

Neobičan incident dogodio se danas u Trpnju na pelješkom polutoku. U prijepodnevnim satima u more je sklizno automobil Mazda 6.

Kako Jutarnji doznaje na mjestu događaja, riječ je o vrijednom automobilu trpanjskog načelnika općine Jakše Frankovića. Pojavila se i informacija da je riječ o službenom vozilu Općine, no s načelnikom Frankovićem nismo o tome mogli porazgovarati.

Vesna Veselić / Jutarnji list
 

Kako nam je kratko rekla njegova suradnica koja se nije predstavila, "načelnik danas nije na poslu i nije mu do novinara". Nije htjela komentirati događaj rekavši samo kako "nije točno da je riječ o službenom automobilu".

Automobil je brzom reakcijom izvučen iz mora uz pomoć golemog bagera. Po fotografijama se vidi kako je pretrpio znatna oštećenja. Razbijeno je vjetrobransko staklo, uleknut je dio krova, a oštećenja se vide i na vratima te prednjem poklopcu vozila.

Vesna Veselić / Jutarnji list

Načelnik Franković inače je dosad u više navrata izazivao pozornost javnosti. Nedavno je objavljeno kako je čak 12 milijuna kuna, odnosno oko tri proračuna općine, potrošio na projekt odvodnje otpadnih voda koji nikada nije proradio.

 

Izdvajamo