NOVI DETALJI

FOTO, VIDEO: OVO JE AUTOMOBIL S KOJIM JE UBOJICA BJEŽAO POLICIJI Snimili smo ga u Brezovici, ondje si je Igor Nađ oduzeo život...

 
 Krešimir Žabec

Igor Nađ koji je počinio stravično ubojstvo na Kajzerici, nakon počinjenja masakra pobjegao je, ali ga je policija uspjela pronaći na području Brezovice. Prilikom uhićenja 36-godišnjak rodom iz Vukovara počinio je samoubojstvo jutros oko 3,30 sati.

Bježao je automobilom Škoda Octavia s kojim je obavljao autotaksi djelatnost. Nakon završetka policijskog očevida vozilo za tehničku pomoć na cesti odvezlo je bijelu Škodu na daljnje forenzičko vještačenje. Na obje bočne strane automobila policija je stavila plombe i na taj način zapečatila vozilo do nastavka vještačenja njegove unutrašnjosti.

Ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje kaznenog djela, a u ožujku ove godine registirao je tvrtku Juri žuri j.d.o.o. za prijevoz i usluge. Tvrka je registirana s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna i s obzirom da je osnovana ove godine još nisu dostupni nikakvi financijski izvještaji.

Tvrtka je registirana na istoj adresi na kojoj je prijavljen i Nađ, u ulici Radoslava Cimermana 2. Tvrtka je registirana za čitav niz djelatnosti, ali uglavnom one koje se odnose na usluge prijevoza.

Krešimir Žabec

Krešimir Žabec

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:41