VARAŽDINSKA ATRAKCIJA

FOTO, VIDEO: PREMIJER SE OKUŠAO U RIBANJU VARAŽDINSKOG ZELJA Plenković oduševljen Špancirfestom: 'Svake godine dolazim ovdje sa zadovoljstvom'

 
 Željko Hajdinjak / Cropix

Premijer Andrej Plenković u posjetu je Varaždinu, gdje je u sklopu Špancirfesta posjetio Bučograd na kojem se danas predstavlja općina Vidovec.

- Svake godine dolazim ovdje sa zadovoljstvom i čestitam gradonačelniku i Turističkoj zajednici Grada Varaždina - rekao je premijer za Varaždinski.hr.

Nakon obilaska Jalžabeta, Gornjeg Kneginca i Vinice sa suradnicima, krenuo je u šetnju gradom, uz domaćine gradonačelnika Ivana Čehoka i župana Radimira Čačića. S premijerom su u Varaždin stigli i ministar državne imovine Mario Banožić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, saborski zastupnici Sunčana Glavak, Anđelko Stričak i Josip Križanić...

Premijer i predsjednik Sabora Gordan Jandroković okušali su se u ribanju varaždinskog zelja.

FOTOGALERIJA: Premijer na Špancirfestu isprobao ribanje zelja

- Ovo je prigoda da vidimo glavnu varaždinsku turističku atrakciju, koju posjeti 150 tisuća ljudi. Svake godine dolazim ovdje sa zadovoljstvom i čestitam gradonačelniku i Turističkoj zajednici Grada Varaždina na uvijek lijepih i sadržajnih deset dana, koji privlače i domaće i strane goste u Varaždin - izjavio je premijer Plenković za Varaždinski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:40