OKUPIO BIVŠE SURADNIKE

FOTOEKSKLUZIV JUTARNJEG: POGLEDAJTE TKO JE SVE DOŠAO NA KUJUNDŽIĆEVU OPROŠTAJNU VEČERU 'Alo, alo, ne snimajte, moji odvjetnici sve prate!'

 
Uz Kujundžića je sjedio njegov nasljednik Vili Beroš, a tamo je bio i državni tajnik Tomislav Dulibić. Željko Plazonić nije pozvan
 Goran Mehkek / CROPIX

Smijenjeni ministar zdravstva Milan Kujundžić okupio je danas u 17 sati petnaestak bivših suradnika u restoranu Pri debelom Martinu na Gračanskoj cesti u sjevernom dijelu Zagreba.

Kujundžić se pojavio nekoliko minuta poslije 17 sati, a na fotoaparat i novinara nije najbolje reagirao.

- Alo, alo, ja sam sada privatna osoba. Moji odvjetnici sve prate - kratko je rekao Kujundžić reporterima nakon što je izašao iz svog privatnog automobila marke Audi.

Zanimljivo je kako je na večeru pozvao i svog nasljednika, dosadašnjeg pomoćnika Vilija Beroša.

Osim njega tamo je bio i državni tajnik Tomislav Dulibić, a kako doznajemo Kujundžić ipak nije pozvao državnog tajnika Željka Plazonića jer mu je zamjerio javne istupe u kojima ga je kritizirao u vrijeme kad još nije bio smijenjen.

Kako doznajemo, okupljanje je prvo bilo predviđeno za 13 sati, ali zbog uzvanika, koji su zaposleni, odgođeno je za kasno poslijepodne. Inače, riječ je o restoranu koji nudi domaća tradicionalna jela i dnevne menije.

Svrgnuti Milan Kujundžić idući tjedan vraća se u saborske klupe.

Danas je stigao njegov zahtjev za aktivaciju saborskog mandata, potvrdio je predsjednik Mandatno-imunitetnog povjerenstva Žarko Tušek, koji je podsjetio da bivši ministar ima preferencijski mandat - bio je 14. na listi i osvojio gotovo 14.000 glasova. Mandat se aktivira u roku od osam dana. Kao njegova zamjena u Saboru je dosad bila Dragica Vranješ.

FOTOGALERIJA: Kujundžićeva oproštajna večera

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:00