OTIŠLI S PANELA

Fred Matić i političar iz BiH napustili dvoranu tijekom Kolindina govora: ‘Nije moj želudac od rostfraja‘

‘Odluka je sasvim prirodna kada je osoba koja govori o miru na svoju inauguraciju pozvala sve one koji su taj mir ugrozili‘, ističe Matić

Kolinda Grabar-Kitarović

 Bernd Von Jutrczenka/AFP

Zastupnik u Europskom parlamentu Predrag Fred Matić i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović napustili su u ponedjeljak dvoranu tijekom govora bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na panelu EXPO ‘Uloga parlamenta i međunarodnih organizacija‘.

O odluci da napuste dvoranu oglasili su se na Twitteru.

‘Nemam problem sa suprotnim stavovima. Godinama učim da pristojno komuniciram i pažljivo slušam. Ali da slušam Kolindu ‘10.000 islamskih terorista u BiH‘ G. Kitarović kako govori o toleranciji i koegzistenciji – ne mogu. Zato nas je nekoliko izašlo van dok ona govori, pored ostalih i kolega iz Parlamenta EU Predrag Fred Matić‘, napisao je Saša Magazinović.

Njegovu objavu retweetao je potom Fred Matić napisavši:

‘Odluka da napustimo dvoranu je sasvim prirodna kada je osoba koja govori o miru na svoju inauguraciju pozvala sve one koji su taj mir ugrozili. Ni moj želudac nije od rostfraja‘, poručio je Matić na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:49