MILIĆ SVE OPOVRGAVA

Glasnogovornik Vlade o spornim SMS porukama: ‘Poznajem li Dujmovića? Jako dobro. Vjerojatno sam pitao kako je‘

‘Ja sam vjerojatno poslao poruku da pitam kako je, bez namjere da utječem na njegov radni status u Hrvatskim šumama‘

Marko Milić

 Goran Mehkek/Cropix

U utorak je održan koalicijski sastanak, a izjavu nakon sastanka dao je glasnogovornik Vlade Marko Milić koji je, između ostalog, komentirao napise u tjedniku Nacional o navodnom uhljebljivanju u Hrvatskim šumama, piše N1.

Milić je ranije danas te navode u pisanoj izjavi opovrgnuo, no sad ih je opet komentirao.

“Što se tiče mog slučaja, u vezi sa statusom Nike Dujmovića, poznajem li ga? Da, jako dobro. Jesam li ga zaposlio u Hrvatskim šumama? Nisam”, kazao je Milić.

“Dujmović je dobio ugovor na neodređeno dvije godine nakon prepiske. Dakle, svakom dobronamjernom je jasno da moja jedna poruka Jakupčiću nije utjecala na njegovo zaposlenje ni promaknuće”, dodao je Milić.

“Ja sam vjerojatno poslao poruku da pitam kako je, bez namjere da utječem na njegov radni status u Hrvatskim šumama”, navodi dalje glasnogovornik Vlade.

“Što se tiče tvrtke Biomasa, morao sam guglati da vidim o kojoj je tvrtki riječ. Ne znam ništa o njima. U funkcioniranju Vlade, susrećete se na terenu, ili ako smo zaprimili neki prigovor, logično je da predstavnici Vlade postupe na način da proslijede predmet nadležnim resoru i to radimo svakodnevno, i tu ne vidim nikakvo svoje odstupanje od zakona i nikakvo pogodovanje”, rekao je dalje Milić.

Glasnogovornik Vlade je naglasio da toj tvrtki nije pogodovao. Dodao je da mu ovi napisi nisu ništa novo. “Bavimo se demantiranjem onog što nije istina.”

“Što se mene tiče, nema ništa sporno i nikakvog pogodovanja”, zaključio je Milić, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:45