OBRAČUN NA DESNICI

GLAVAŠ PORUČIO IZ ZATVORA 'Vraćam se u politiku, bit ću noćna mora HDZ-u'

 Vlado Kos/CROPIX

Osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš odgovorio je na napade koje su prema njemu uputili osječki gradonačelnik Ivica Vrkić kao i njegova bivša stranka HDZ, piše Novi list.

- Lijeva i desna strana je procijenila da sam nosivi stup HDSSB-a, koji je glavni oslonac Saveza za Hrvatsku, pa me pokušavaju diskreditirati nekakvim aferama. Samo me još za pedofiliju nisu optužili - rekao je Glavaš za Novi list.

- Opsjednuti su sa mnom, ali im poručujem da ne idem u političku mirovinu. Zagorčat ću im život i bit ću im noćna mora. Od Osijeka do zagrebačkog Trga žrtava fašizma, gdje je sjedište HDZ-a - poručio je Glavaš kojeg najviše smeta što ga napadaju iz HDZ-a kojeg je osnivao 1989. godine.

- To je strah od nove političke opcije koja će na europskim izborima prijeći prag. MIslim da će Savez za Hrvatsku dobit osam do deset posto glasova, što će nedostajati HDZ-ovom bloku. ako savez opstane do parlamentarnih izbora, nema Boga da će HDZ moći bez nas formirati vlast - izjavio je glavaš u razgovoru za Novi list.

- To ne shvaća samo jedan politički analfabet i lutalica poput Tomislava Karamarka, a to je dokaz njegove gluposti i nesposobnosti. To je dokaz da taj čovjek nije u stanju voditi HDZ - rekao je Glavaš uz napomenu kako HDZ napadima na Savez ruši mostove suradnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:49