KRIVI ODABIR

'GLEDAM I NE VJERUJEM. KATASTROFA!' Poruka na majici bivše riječke pročelnice koja je pijana autom usmrtila čovjeka iziritirala mnoge

 
Na fotografiji: Vera Begić, pročelnica za sport i kulturu.
 Matija Đanješić / CROPIX

Vera Begić, bivša pročelnica Grada Rijeke za sport, jučer je nakon mjesec boravka u pritvoru puštena na slobodu. Podsjetimo, Vera Begić je prije mjesec dana, vozeći u pijanom stanju s 1,81 promila Istarskim ipsilonom, i to u krivom smjeru, izazvala tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić iz Umaga, koji se s obitelji, suprugom i sinom, vraćao s izleta.

Bivša olimpijka po izlasku iz zatvora izgledala je jako potreseno, plakala je i ponavljala da joj je žao zbog svega i da je još uvijek u velikom šoku. Međutim, na fotografijama koje je objavio Novi list mnogi su primijetili da je Begić pred novinare stala u majici na kojoj je pisalo 'Iznad svih'. Mnoge je to posebno iziritiralo pa su preko Facebook komentara izrazili negodovanje.

- Odabrala je pogrešnu majicu za ovu situaciju... Definitivno kriva poruka... - napisala je jedna komentatorica i pokrenula lavinu poruka. 'Katastrofa', 'Gledam i ne vjerujem', 'Strašno'... samo su neke od poruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:42