HOTEL PRVIH SUSRETA

Gledatelji Voxa uživaju u prizorima Istre: U rujnu snimljen reality show za samce iz Njemačke

Riječ je o reality showu u kojem žene i muškarci iz cijele Njemačke, samci, imaju priliku upoznati se, družiti i zaljubiti
”First Dates Hotel”: Mariella, Marlitt, Rocco, Tim, Maria, Gastgeber Roland Trettl, Viola, Nic, Aline, Damjan. 

Od 8. veljače gledatelji njemačkog Voxa mogu uživati u prizorima Istre. Naime, od tog se datuma ponedjeljkom počelo vrtjeti šest epizoda specijalne emisije First dates hotel, odnosno Hotel prvih susreta. Riječ je o reality showu u kojem žene i muškarci iz cijele Njemačke, samci, imaju priliku upoznati se, družiti u opuštenoj blagdanskoj atmosferi, a u najboljem slučaju - i zaljubiti se. Produkciju potpisuje kuća Warner Bros. koja je snimala emisiju na Bujštini prošlog rujna.

image
Roland Trettl

- U rujnu prošle godine, kada se iz dana u dan smanjivao broj gostiju u Istri, a granice polako zatvarale, dok smo zabrinuto promatrali novonastale okolnosti, Warner Bros. je na širem području Bujštine gotovo mjesec dana snimao specijalnu emisiju First dates hotel, odnosno Hotel prvih susreta. Već niz godina iznimno popularan format reality TV-a generira situacije kroz neke zadane okolnosti, dnevno prenoseći dogodovštine sudionika, poznatih ili nepoznatih osoba koji također postaju poznati. Uz moto da "ljubav prolazi kroz želudac" mogu organizirati blind date, spoj na slijepo, pa ukoliko tijekom romantične večere među njima zaiskri, njihov boravak u First Dates Hotelu može biti produžen. Sljedećeg dana imaju priliku za bolje upoznavanje na drugom spoju kako bi otkrili koliko se zapravo dobro slažu, a prilika je uz, nezaboravn odmor u Istri, puno - uz razgovor kraj bazena, koktel u hotelskom baru, šetnju prekrasanim krajolikom... No, ako ipak otkriju da se ne slažu savršeno s odabranim partnerom, postoji mogućnost za drugu priliku, navode u Turističkoj zajednici Istre koja je pomogla ovom projektu.

image
"First Dates Hotel": (v.l.) Nic, Tim, Mariella, Aline, Gastgeber Roland, Marlitt, Viola, Damjan, Maria, Rocco.

Naime, TZ je odabrao najbolje lokacije za snimanje, stručnjake koji su surađivali na projektu te statiste.

- Iz turističke perspektive gledano, realty show prestižne producentske kuće ponudio je još jedan atraktivan i uspješan vid promocije destinacije. Poznati chef Roland Trettl koji je vodio restoran Ikarus - Hangar 7 u Salzburgu ovjenčan s dvije Michelinove zvjezdice, šarmantni je domaćin i drugoj sezoni showa - on u Istri dočekuje karizmatične samce u okruženju iz snova, zaključili su u istarskom TZ-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:31