LUDA PRIČA

GOLEMI PAS IZAZVAO RAT SUSJEDA U BIOGRADU! Doga prokopala tunel do susjednog dvorišta, nastao opći kaos, mlatili se i sjekirama!

 istock gettyimages

Jedna doga izazvala je jučer u Biogradu međususjedski incident koji je na kraju i na sreću završio samo s lakšim tjelesnim ozljedama. Na sreću, jer su ozljede nanesene sjekirom!

No, krenimo redom. Vlasnik doge svoju je ljubimicu ostavio na čuvanje 30-godišnjem prijatelju u Osječkoj ulici koji je, ništa ne sluteći, životinju ostavio u boksu u svom dvorištu misleći da je tamo na sigurnom. No, dogi se u kavezu očito nije svidjelo pa je prokopala tunel iz boksa, ispod ograde i uspjela ući u susjedovo dvorište, piše zadarski.hr.

Tamo su bili susjedovi psi koje doga, inače teška kao prosječni tinejdžer, nije ozlijedila ali je dobrano uznemirila njihovog 49-godišnjeg vlasnika. Što zbog uzrujanosti, dijelom i zbog panike od tako velike životinje, on je dohvatio prvo što mu se našlo pri ruci, sjekiru, i njezinim tupim djelom dva puta udario 30-godišnjeg susjeda kod kojega je doga bila na čuvanju. Ozljede koje mu je nanio, srećom, nisu bile toliko teške da mora u bolnicu.

U ovom spletu nesretnih okolnosti na kraju su prijavljena obojica susjeda: 30-godišnjaku je uručen obvezni prekršajni nalog s novčanom kaznom zbog držanja životinja bez nadzora, a 49-godišnjak je, zbog sumnje u kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Što je bilo s nestašnom dogom, nismo uspjeli saznati, piše zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:05