NAJBOLJA REKLAMA

Gordan Lauc podijelio objavu svoje partnerice: ‘Vanjski izgled je svima važan...‘

Znanstvenik Gordan Lauc ponovno je podijelio fotografije svoje životne partnerice i privukao pozornost pratitelja
Gordan Lauc
 Cropix/Facebook

Znanstvenik i član vladinog Znanstvenog savjeta Gordan Lauc ponovno je podijelio fotografije svoje životne partnerice, cijenjene profesorice Vlatke Zoldoš, na Facebooku i privukao pozornost pratitelja, ali i onih koji ga ne prate na društvenim mrežama.

Lauc je podijelio njezinu objavu u kojoj je napisala:

"Vanjski izgled je svima nama važan jer njime se predstavljamo drugim ljudima. Svi želimo biti najbolja verzija sebe i o tome se najviše i priča u estetskoj medicini. Ne želimo biti netko drugi, želimo biti MI, najbolji što možemo. No, želimo li biti MI, najbolji što možemo i 'iznutra'?

Ljudi koji su osviješteni u vezi svog vanjskog izgleda, osviješteni su i u vezi svog zdravlja. Jako puno možemo utjecati na zdravlje i zdravo starenje našim životnim stilom.

Zahvaljujući neinvazivnim zahvatima estetske medicine možemo urediti svoje lice da izgleda odmorenije i svježije, no i tijelo možemo urediti da je lijepo i fit svakodnevnom tjelovježbom. Lice i tijelo moraju ići ruku pod ruku. No, unutarnje stanje organizma još je važnije i morali bismo mu pridati istu posvećenost."

Uz objavu Vlatke Zoldoš Lauc je napisao:

"Vlatka nam je najbolja reklama za GlycanAge. Šteta što je ne uspijevam češće nagovoriti da neki od svojih postova stavi na javno da ga mogu podijeliti izvan njezinog uskog kruga FB prijatelja..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:27