BIVŠI MINISTAR

GORDAN MARAS NEPRESTANO PROVOCIRA NA FACEBOOKU Sad se okomio na Oreškovića i Brkića, poručio im: 'Stay calm and copy paste'

 EPH/Facebook

Bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, nakon što se cijeli protekli vikend na društvenim mrežama prepirao s predstavnicima Mosta, danas se ironično našalio na Facebooku s HDZ-ovim kandidatom za ministra branitelja Milijanom Brkićem i premijerom Tihomirom Oreškovićem.

- Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! - napisao je SDP-ov zastupnik aludirajući tako na činjenicu da je Milijan Brkić prepisao, odnosno plagirao 70 posto svog diplomskog rada, ali i na izjavu premijera Oreškovića na prvoj sjednici Vlade.

Podsjetimo, premijer je tada pokušao opušteno započeti sjednicu s izrekom na engleskom 'Stay calm and govern on' koju je preveo kao: 'Ostani miran i vladaj na'.





Poruka nakon imenovanja novom ministru branitelja od premijera Oreškovića će vjerojatno biti: Keep calm and copy paste! #samoreforme

Posted by Gordan Maras on Tuesday, 23 February 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:50