BIVŠI SDP-ovac

Gordan Maras odlazi iz politike i ulazi u privatni biznis: ‘Država mi je dala vjetar u leđa‘

Ističe kako je po prvi puta u životu, na kratko, nakon 20 godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba
Gordan Maras
 Zeljko Puhovski/Cropix

Donedavni SDP-ovac i bivši saborski zastupnik Gordan Maras danas je na Facebooku objavio da odlazi iz politike i baca se u privatni biznis.

Nekadašnji ministar u Milanovićevoj Vladi na svakodnevnoj bazi koristi društvene mreže kako bi komentirao aktualna politička zbivanja, a osobito previranja u SDP-u. Sada je putem Facebooka obavijestio pratitelje kako postaje privatnik te iznio obrise poslovnog plana prokomentiravši kako je 'život nepredvidiv'.

Ističe kako je prije nešto više od godinu dana mislio da će još dugo biti u politici, ali da ipak nije ispalo tako.

- U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje, piše Maras.

Spominje kako je po prvi puta u životu, na kratko, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba te izrazio zahvalnost državi što mu je dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postane poduzetnik te pokrene svoj posao.

- Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku. Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio, poručio je optimistično Gordan Maras.

Pratiteljima na Facebooku ponudio je svoje usluge.

- Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje, zaključio je bivši SDP-ovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 04:44