‘MEDIJSKI LINČ‘

Grad Vukovar o 300 kuna nagrade dizaču utega: ‘Javnost je dovedena u zabludu‘

U 2022. godini Grad Vukovar je za Klub dizača utega „Vukovar“ namijenio ukupno 92.500,70 kuna
 Grad Vukovar

Nakon vijesti da je gradonačelnik Ivan Penava uspješnom vukovarskom dizaču utega uručio bon od 300 kuna kao nagradu za sportski rezultat, službeno su se oglasili iz Grada Vukovara.

- Potaknuti medijskim linčem koji se ovih dana odvija nad Gradom Vukovarom, a zbog protokolarnog dara Nikoli Todoroviću, dužni smo izvijestiti javnost o točnim i potpunim informacijama.

Naime, brojni mediji izvijestili su kako Grad Vukovar financijski ne podržava rad Nikole Todorovića, bez da su prethodno zatražili službene informacije, a čime je javnost, posebice vukovarska, dovedena u zabludu.

Grad Vukovar Klub dizača utega „Vukovar“ u 2021. godini financirao je s ukupno: 105.530,82 kuna, a što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječničke preglede, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, 2 sportske manifestacije, sportske stipendije te plaćenu opremu Nikoli Todoroviću za Svjetsko prvenstvo.

U 2022. godini Grad Vukovar je za Klub dizača utega „Vukovar“ namijenio ukupno 92.500,70 kuna što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječničke preglede, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, 2 sportske manifestacije te plaćenu prehranu (suplementi) Nikoli Todoroviću za plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo.

Grad Vukovar nastavit će financijskim sredstvima poticati rad sportskih klubova, a samim time i rad svih mladih i uspješnih sportaša na koje smo ponosni - ističu iz Grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:07