DONATORSKA VEČERA

Građevinari ove godine u humanitarnoj akciji za dječju hematoonkologiju KBC-a Zagreb

Prošle godine uspjeli su prikupiti 200.000 eura za Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj

Josip Atalić, Goran Roić i Ante Borovina

 Goran Mehkek/Cropix

Nakon što su prošle godine zajedničkim snagama uspjeli prikupiti gotovo 200.000 eura za Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, građevinari se i ove godine okupljaju oko humanitarne inicijative "Građevinari za dječju hematoonkologiju KBC-a Zagreb".

Gala večera održat će se 28. veljače u hotelu Westin s početkom u 19 sati, a prikupljat će se novac za potrebe odjela dječje hematoonkologije KBC-a Zagreb.

Humanitarna večera održat će se u organizaciji Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo, a u suradnji s Građevinskim fakultetima u Zagrebu i Splitu. Ovu hvalevrijednu akciju podržalo je 70-ak vodećih građevinskih kompanija koje su potvrdile svoj dolazak na večeru. Humanitarna akcija "Građevinari za KBC Zagreb" ima i podršku Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva graditeljstva, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske gospodarske komore, kao i Vlade.

Neki od najvećih donatora akcije su tvrtke Kamgrad, Dalekovod, Strabag, Ing-Grad, GP Krk, Osijek Koteks, Spegra, Texo Molior, Pevex, Termodinamika, Mapei, Osijek Koteks, Hrvatske ceste, Bina Istra te brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:49