KAMPANJA NA INTERNETU

GRADI SE, RADI SE Ministar Siniša Hajdaš Dončić na Fejsu se već mjesec dana hvali građevinskim radovima

‘Bit će to najljepša zračna luka u ovom dijelu Europe’, ustvrdio je Dončić za novi zagrebački aerodrom
 Tomislav Krišto/CROPIX

Uz poruku “Gradi se, radi se” ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić na svom Facebook profilu u posljednjih mjesec dana sve zainteresirane obavještava o stanju radova na gradilištima iz svog resora. Zagorje, Split, Čiovo, Ploče... sve su to lokacije na kojima se odvijaju radovi, a ministar ih vjerno bilježi i dijeli sa svojim pratiteljima na Fejsu.

6. srpnja

S premijerom Milanovićem ministar je obilazio gradilišta u Zagorju. Riječ je o brzoj cesti Mokrice - Marija Bistrica sa spojem na Breznički Hum. Cijena 1,6 milijardi kuna. Tu je i spojna cesta Zabok - Krapina vrijedna 43,6 milijuna kuna te rekonstrukcija državne ceste M. Bistrica - Laz - Kašina u vrijednosti od 61 milijun kuna.

16. srpnja

Ministar zainteresirane obavještava da će Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija, rekonstrukcijom državne ceste od Živogošća do Ploča u dužini od 28 kilometara, u što će se utrošiti 60 milijuna kuna, biti još bolje povezana.

22. srpnja

Gradilište novog zagrebačkog aerodroma nezaobilzna je stanica u ministrovu obilasku. “Bit će to najljepša zračna luka u ovom dijelu Europe”, ustvrdio je.

27. srpnja

Ulaganjem 244 milijuna eura u gradnju vanjskih vezova u splitskoj luci, Split će postati nezaobilazna destinacija brojnim kruzerima na kružnim putovanjima Mediteranom, smatra Hajdaš Dončić.

27. srpnja

Istog dana ministar je u obilasku radova na mostu Čiovo kod Trogira. “Gradilište izvrsno napreduje. Most kopno - Čiovo uvelike će podići kvalitetu života na otoku, ali i na kopnu”.

28. srpnja

Sve one koji ne vjeruju da Hrvatska povlači sredstva iz EU fondova ministar obavještava da je potpisana odluka o ulaganju 61,5 milijuna kuna u rekonstrukciju brze ceste i gradnju spojne ceste za grad i luku Ploče. Od ukupnog iznosa, 85 posto novca je iz EU fondova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:26