ODGOVOR PLENKOVIĆU

Grmoja: ‘Dobivam prijetnje od kojih se ledi krv, ali ne kmečim! Nisam ja ogradio Markov trg‘

Mostov zastupnik tražio je da se djecu zaštiti od LGBTIQ propagande, nakon čega je primio prijetnje smrću
Nikola Grmoja
 Ronald Gorsic/Cropix

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja, kojeg je Andrej Plenković prozvao da zajedno s Božom Petrovom 'plače' zbog jedne jedine prijetnje, odgovorio je premijeru putem Facebooka.

Poručio je kako ne kmeči niti traži zaštitu i da nikada neće biti 'beskrvni birokrat bez okusa, boje, mirisa i bez vrijednosti'.

'Nemam zaštitu, nisam ogradio Markov trg jer se bojim za svoju sigurnost, hodam slobodno ulicama Zagreba, mog Metkovića ali i ulicama naše Hrvatske!

Ljude ne hapse kad meni nešto kažu kao što hapse one koji te samo nazovu Ćaćom i usporedbe sa Sanaderom, kao što su uhapsili čovjeka na Korčuli.

U otvorenom sam sukobu sam s onima koje Plenković nikad nije ni spomenuo, a za koje svatko zna da su spremni ljude provozat u gepeku kao i s onima koji su nogom otvarali vrata ureda gradonačelnika!

Iako dobivam i dalje prijetnje od kojih se ledi krv u žilama i koje smjeraju na moju obitelj nikad neću kmečati niti tražiti zaštitu.

I nikad, ama baš nikad neću biti beskrvni birokrat bez okusa, boje, mirisa i bez vrijednosti!', napisao je Grmoja.

Podsjetimo, Mostov zastupnik našao se u središtu medijske pozornosti zbog najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande, nakon čega je primio prijetnje smrću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:39