TKO JE PREŠAO GRANICU?

GRMOJA O INCIDENTU S PREMIJEROM 'Izgubio je živce i krenuo prema meni. Bulj mu je prepriječio put, a Beus me zamolio da se povučem. Pupovac laže...'

 
 Facebook, CROPIX

Gost "Novog dana" na N1 televiziji bio je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja, nakon što je u srijedu u Saboru došlo do incidenta između premijera Andreja Plenkovića i njega. Na pitanje što se točno dogodilo i tko je prešao granicu, Grmoja je odgovorio:

- Ja mislim da uopće nisam prešao granicu. Postavio sam konkretna pitanja, na koja nisam dobio odgovore. Optužio sam ministricu Pejčinović Burić da ne saziva Povjerenstvo koje treba pratiti provedbu mjerila iz poglavlja 23 i 24 u pristupnim pregovorima s EU. Time krši vladajuću odluku Vlade, a Srbija otvara nova poglavlja. Sasvim je logična kvalifikacija da ministrica radi u interesu srpske vlade.

Oporba je u srijedu pobijedila u raspravi i Plenković je izgubio živce. Premijer je krenuo prema meni. Ja ne mogu tvrditi da bi on mene udario, ali bio je vidno nervozan. Govorio mi je 'što si to rekao'. Kolega Bulj prepriječio je put, a kolega Beus me zamolio da se povučem da ne bi došlo do incidenta. Ja sam se onda maknuo - rekao je zastupnik Mosta za N1.

Pitali su ga i je li se preplašio.

- To je kolega Pupovac rekao, ne znam zašto je imao potrebu lagati da sam otišao iz sabornice. Nakon što je sve završilo, ja sam izašao jer sam i ja bio nervozan pa sam se maknuo, ali cijelo vrijeme bio sam u sabornici. Ne želim na bilo koji način poslati poruku o sebi i svojoj političkoj opciji da smo neki divljaci - zaključio je Grmoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:03