ODGOVORIO NA OPTUŽBE

Grmoja: Uhićenje Posavca moglo bi se nazvati ‘operacija Kajtazi‘; Zastupnik romske manjine: To je teška laž!

"Moje osobno mišljenje je da bilo tko s obzirom na priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju"
Veljko Kajtazi
 Goran Mehkek/Cropix

Saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi kazao je u srijedu kako nije tajna da se nije slagao s politikom Matije Posavca u Međimurju, ali da su informacije koje su se pojavile na internetu o tome da on stoji iza uhićenja „teška laž”.

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinformacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi u slobodnom govoru ponukan statusom na Facebooku Nikole Grmoje (Most) kako bi se akcija u Međimurju mogla nazvati „operacija Kajtazi”.

Dodao je kako nije tajna da se ne slaže s politikom Posavca u Međimurju prema 10 posto stanovništava te županije ali da isto tako ne likuje zbog onoga što se desilo.

"Moje osobno mišljenje je da bilo tko s obzirom na priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju", kazao je.

Kajtazi je zamolio Grmoju da više preko njegovih leđa ne skuplja političke bodove, ocijenivši njegove postupke opasnim i nedemokratskim.

Grmoja je uzvratio da ne skuplja političke bodove. "Ako je netko odgovoran za probleme romske zajednice onda je to upravo Kajtazi", kazao je.

Marin Miletić (Most) u slobodnom govoru pohvalio je vladajuće što nisu uveli novi lockdown. ali i poručio da su maske beskorisne i da ih treba ukinuti.

Smatra kako ni covid potvrde nemaju nikakvog smisla jer daju lažnu sigurnost budući da i cijepljeni mogu širiti virus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2022 23:25