ZAVJERA U DOLINI NERETVE

GRMOJA UVJEREN KAKO POSTOJI TAJNI PLAN HDZ-a ZA RUŠENJE MOSTA U METKOVIĆU 'Oni su u koaliciji s Jambom, on će im poslužiti da odradi prljavu kampanju'

 Dragan Matić / HANZA MEDIA

Glasnogovornik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svojem je Facebook profilu optužio pripadnike HDZ-a Grada Metkovića da su u tajnoj koaliciji sa Stipom Gabrićem - Jambom.

- Nakon Jambine želje da podrži Dalibora Milana i uđe u koaliciju sa HDZ-om u Metkoviću, mnogo toga je jasnije na političkoj pozornici Grada Metkovića, napisao je Grmoja.

- Lokalni HDZ u kojem i dalje igru vodi Nikola Oršulić nije nikada prestao surađivati sa Jambom. Odbili su iz pragmatičnih razloga predizbornu koaliciju s Jambom, ali iz Milanove izjave u kojoj kažu da respektiraju podršku svih stranaka jasno je da na Jambu ozbiljno računaju posebno nakon izbora. On će im i u kampanji poslužiti da umjesto njih odradi prljavu kampanju protiv Mosta. Sada je i najvećim skepticima jasno da su Jambo i lokalni HDZ u tajnoj koaliciji protiv Mosta, napisao je Grmoja, a njegov status je na svojem Twitteru prenijela novinarka N1 Nataša Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:27