‘ODMAH UHITITI‘

Grmoja: ‘Vlasnik tvrtke koja je dobila poticaj preko Miloševića je prvi susjed Dragane Jeckov‘

Grmoja kaže da DORH mora uhititi Draganu Jeckov i Milorada Pupovca te Borisa Miloševića koji je, kako kaže, odrađivao njihove naloge

Nikola Grmoja

 Damjan Tadic/Cropix

Saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, u objavi na Facebooku tvrdi da je jedna od tvrtki koje su dobile sporne poticaje, zbog čega je uhićen sad već bivši ministar Darko Horvat te zbog čega je potpredsjednik Vlade Boris Milošević - čije se ime također spominje u vezi ove afere - stavio svoj mandat na raspolaganje, u vlasništvu prvog susjeda SDSS-ove saborske zastupnice.

Objavu Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti.

"Kad neće DORH i impotentna lijeva oporba koja se boji i dirnut u Pupovca, hoćemo mi mostovci.

Evo ekskluzive za medije i pomoći DORH-u:

Tvrtka NELE TURBO d.o.o. iz Negoslavaca koja je dobila poticaj preko Miloševića je tvrtka prvog susjeda saborske zastupnice SDSS-a Dragane Jeckov u Negoslavcima u Željezničkoj ulici.

Milošević je samo odrađivao ono što su Pupovac i Jeckov od njega tražili. DORH žurno mora uhititi Jeckov i Pupovca kao i Miloševića koji je odrađivao njihove naloge. Vrijeme je za pad Vlade i nove izbore!", napisao je Grmoja.

Grmoja je ranije tijekom dana upitao zašto i Milorad Pupovac nije uhićen nakon što je u zatvoru završio bivši ministar Darko Horvat, a pod sumnjom je potpredsjednik Vlade Boris Milošević i poručio da bi takva afera u svakoj ozbiljnoj zemlji značila pad Vlade.

"Što se tiče Pupovčeva moraliziranja, postavio bih samo pitanje zašto i on nije uhićen, budući da je bio na sastancima gdje su se dogovarali poticaji tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije", izjavio je, između ostaloga, Grmoja novinarima u Saboru.

Naglasio je kako je očito da Milošević, kojeg se također sumnjiči na zlouporabu položaja u vezi dodjeljivanja poticaja, nije radio sam nego po Pupovčevu nalogu "koji vuče sve konce što se tiče SDSS-a, glavnog HDZ-ovog koalicijskog partnera".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:44