SUKOB INTERESA

Grmoja: ‘Zbog uplate od 10 eura Povjerenstvo je odlučilo protiv mene pokrenuti postupak‘

Spomenuti postupak pokrenut je na temelju prijave nepoznatog prijavitelja. Što reći, koju posluku porati?, pita se zastupnik Mosta
Nikola Grmoja
 Ronald Gorsic/CROPIX

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja u petak je na svom Facebook profilu napisao kako je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo postupak protiv njega zbog donacije od - 10 eura! Njegovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Nakon što sam u prvom stupnju na sudu dobio Petra Pripuza koji me tužio jer sam ga u jednoj izjavi spomenuo u kontekstu otpadne mafije, njegova žalba na tu prvostupanjsku presudu završila je slučajno na sudu u Gospiću koji je naravno odlučio u Pripuzovu korist pa sam mu po odluci suda morao uplatiti 8 tisuća kuna, računajući i odvjetničke troškove.

Dan nakon što sam uplatio Pripuzu te novce, zvali su me iz banke da moram otvoriti devizni račun jer mi je gospodin Sesar uplatio 10 eura kao potporu u borbi protiv korupcije.

Tom prilikom sam se zahvalio gospodinu Sesaru, istaknuvši da mi njegovih deset eura i potpora koju mi je iskazao u mojoj borbi za Hrvatsku slobodnu od korupcije znači više nego svi novci ovoga svijeta.

Pripuzu 8 tisuća kuna, a od gospodina Sesara 70-ak kuna, ali uplaćenih s velikim srcem i željom da se stvari u Hrvatskoj mijenjaju.

Cijeli taj spor s Pripuzom koji traje godinama danas je poprimio još bizarniji karakter.

Budući da sam slučajno guglajući naišao na informaciju da Povjerenstvo danas odlučuje o pokretanju postupka protiv mene, odlučio sam nazvati Povjerenstvo i provjeriti o čemu se radi.

Ljubazni gospodin koji se javio na telefon rekao mi je da se radi o prijavi zbog uplate od 10 eura kojom sam se pohvalio na društvenim mrežama kao i da je Povjerenstvo danas odlučilo protiv mene pokrenuti postupak vezan uz tu uplatu, a na temelju prijave nepoznatog prijavitelja.

Što reći, koju posluku porati? - objavio je Grmoja na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:14