PAHULJE I DALJE PADAJU

HAMEDOVO 'ZADNJE OBRAĆANJE' Dosta mi je Facebooka i mržnje, odlazim radom stvorit' bolju Hrvatsku

"Nema više nikakvih političkih konotacija, čišće da ne mogu biti čistije", napisao je Hamed Bangoura o tranformaciji svog projekta Pahulja.com u svojem "zadnjem obraćanju" na Facebooku
 Ronald Gorsic / CROPIX

Nakon što je jučer na Facebooku objavio kako će danas u podne ugasiti svoj projekt Pahulja.com , kojom je želio pokrenuti društvene promjene i izbaciti političare iz politike, bivši tv-voditelj i vlasnik manekenske agencije te sadašnji voditelj inkubator projekta za financiranje start-up tvrtki odgodio je gašenje svoje Facebook stranice do ponoći. Pored toga, odlučio je da web-stranica Pahulja.com ostaje aktivna, ali će je od danas "voditi mladi ljudi". "Nema više nikakvih političkih konotacija, čišće da ne mogu biti čistije", napisao je u svojem "zadnjem obraćanju" na Facebooku (nakon kojeg se oglasio još dvaput).

"Nemam pravo kao jedinka oduzeti nadu svima koji ste Pahulju prepoznali prije svega kao simbol", napisao je Hamed Bangoura. Svi će moći kreirati svoje Pahulje i dalje, ostavljati svoju i želje svojih najbližih, a neće biti ni administrativnih zapreka, čak ni u broju kreiranih Pahulja. Oni koji su do sada ostavili svoje podatke ostaju sa svojim Pahuljama s tim da će iz baze biti izbrisani svi osobni podaci poput e-maila i imena i prezimena.

"Dosta mi je mržnje i razdvajanja, ružnih riječi, frustracija i svega onoga što me okružuje. Kao što sam i najavio, odlazim radom stvorit bolju Hrvatsku, a kad joj zaželim nešto lijepo i samo lijepo poručiti kreirat ću Pahulju. Dosta mi je FBa, mržnje koja ovdje vlada i koja nažalost nadjačava svu ljepotu, ljubav i pozitivu koju čovjek posjeduje u sebi. Kad dođe dan, ljudi dobre volje, sve Pahulje, naći će načina da se nađu na jednom mjestu. To znam i osjećam", napisao je Hamed Bangoura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:45