NAPAD NA MINISTRA

HDSSD o Pelješkom mostu: 'Lutanje Kukuriku vlade i njihovo nesnalaženje štetno je po interese Hrvatske!'

 Denis Jerković/ Cropix

Prateći rad ministra Sinišu Hajdaša - Dončića od dolaska na dužnost šefa resornog ministarstva prometa za pitanja povezivanja juga hrvatske s maticom zemljom mi u HDSSD-u ne možemo se "čudom načuditi" koliko je vremena proteklo da bi se sve vratilo na početnu poziciju.

Nakon što se odustalo od svih čudnovatih ideja od trajekta Komarna-Brijesta do koridora preko susjedne države nadamo se da neće biti potrebno preko pola mandata ove vlade da bi se zaključilo da je uistinu potreban nastavak izgradnje Pelješkog mosta , ističe se uz ostalo u priopćenju za javnost HDSSD-a.

- Mi iz HDSSD-a smo itekako korektni prema novoj vladi znajući u kakvom je stanju preuzela vođenje države te se pitamo sa čuđenjem otkuda pravo prethodnim vlastodršcima iz HDZ te njihovim prirepcima da toliko negoduju ako svi znamo da su upravo oni zaustavili taj projekt. Ti nesretnici i oni koje plaćaju da u njihovo ime negoduju su uistinu tragikomični.

Lutanje Kukuriku vlade i njihovo nesnalaženje štetno je po interese Republike Hrvatske a odustajanje od izgradnje Pelješkog mosta je ustvari odustajanje od razvoja jednog dijela RH.

Niti jedan projekt ne može zamjeniti funkciju pelješkog mosta a nastavak gradnje u optimalnom obliku je jedino realno i normalno rješenje. Dakako, samo se postavlja pitanje kad će to napokon "ministar sa sjevera" i njegovi "kukurikavci" na čelu sa varaždinskim pijetlom Čačićem shvatiti dok građani Pelješca,Neretve,Korčule i Hrvatskog Slobodarskog Grada Dubrovnika već shvaćaju da je izgradnja Pelješkog mosta njihov boljitak i razvoj te prosperitet za ostanak njihove djece na vjekovnim ognjištima, stoji u priopćenje koje u ime HDSSD-a potpisuje Denis Šešelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:30