ODLAZI JANDROKOVIĆ

HDZ i formalno donio odluku: Krunoslav Katičić je novi glavni tajnik stranke

Predsjednik HDZ-a Plenković zahvalio je Jandrokoviću na odličnoj suradnji i četiri uspješne godine
Krunoslav Katičić
 CROPIX

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a izabralo je u ponedjeljak za novog glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića, umjesto Gordana Jandrokovića, koji prema ranijem dogovoru unutar stranke, ostaje predsjednik Hrvatskog sabora.

"Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, u zagrebačkom Hotelu Westin, još jednom je jednodušno pružena potpora smjeru naše stranke i naše Vlade RH pod vodstvom Andreja Plenkovića, i formiranju nove parlamentarne većine.

Za novog glavnog tajnika HDZ-a izabran je Krunoslav Katičić - umjesto Gordana Jandroković koji, prema ranijem dogovoru unutar stranke, ostaje predsjednik Sabora, prvi koji će u suvremenoj Hrvatskoj biti na toj dužnosti i u drugom mandatu", naveo je HDZ na svom službenom facebook profilu.

Predsjednik HDZ-a Plenković zahvalio je Jandrokoviću na odličnoj suradnji i četiri uspješne godine, koje su, istaknuo je Plenković, "započele i završile našom pobjedom na parlamentarnim izborima!.

Nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u nastavku se održava sjednica Središnjeg odbora stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. siječanj 2023 13:10