UZVRATILI OPORBI

HDZ na Facebooku napao Mostovce i SDP-ovce: ‘Već neko vrijeme uspješno usklađuju medijske istupe‘

‘Dok je Grmoja u Metkoviću bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola svoje rodbine‘, tvrdi HDZ.

Nikola Grmoja, Davor Bernardić i Mirela Ahmetović

 Damjan Tadic/Cropix

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) u petak se u večernjim satima na svojoj Facebook stranici osvrnuo na istupe zastupnika Socijaldemokrata Davora Bernardića i zastupnika Mosta Nikole Grmoje, koji tijekom rasprave u Hrvatskom saboru Vladi Republike Hrvatske spočitnuli da se "ne snalazi u okolnostima koje donosi galopirajuća inflacija".

Podsjetimo, Bernardić je rekao da "svi štite svoje građane osim hrvatske Vlade", a Grmoja ustvrdio "da Vlada predlaže zakone koji neće poboljšati položaj potrošača".

"Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to građani već dobro znaju", stoji u objavi HDZ-a.

"Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj - preselio se u Zagreb", ustvrdio je HDZ.

"Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u covid-19 krizi i krah turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt za - LNG terminal", rekli su iz HDZ-a.

"Na sreću, naša Vlada i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića", zaključio je HDZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:15