OBJAVA NA FACEBOOKU

HDZ napao Most i SDP: ‘Čekamo reakciju Grbina, hoće li i on dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala‘

‘MOST-ov zastupnik zlonamjerno insinuira da su uhićenja u Međimurju politički motivirana s namjerom da skrenu pažnju s afere u Kutini‘
Peđa Grbin
 Damir Krajac/CROPIX

Hrvatska demokratska zajednica u petak poslijepodne na svom službenom Facebook profilu oglasila se kako bi reagirali na istup Nikole Grmoje oko uhićenja u Međimurju, a kritika nisu poštedjeli ni SDP. Njihov status prenosimo u cijelosti:

- Most i SDP zajedno u očajničkoj borbi protiv neovisnosti pravosuđa & razotkrivanja kriminala!

Kako kaže izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge! Tako bi se najjednostavnije mogla ocijeniti još jedna zlonamjerna laž MOST-ova zastupnika, koji insinuira da su današnja uhićenja u Međimurju politički motivirana s namjerom da 'skrenu pažnju s afere u Kutini'.

S čega smo 'skretali pažnju' kad je 29. svibnja prošle godine, jedva mjesec dana prije parlamentarnih izbora, privedena Josipa Rimac?

Ili kad je početkom godine USKOK naložio policiji izvide u slučaju Ive Žinića. Da 'HDZ vlada pravosuđem', kako stalno insinuiraju SDP i MOST, zar bismo si takvu 'reklamu' priuštili u trenucima dok tražimo povjerenje za novi mandat?

Grmoja i njegov oporbeni kolega Arsen Bauk danas su se razotkrili kao zaštitnici kriminala & borci protiv razotkrivanja nezakonitosti. Smeta im činjenica da je pravosuđe danas neovisno, jer to očito nije bio slučaj u mandatu prijašnje, SDP-ove Vlade.

Kako navode mediji, SDP-ov saborski zastupnik i bivši čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sumnjiči se da je inscenirao prijetnje smrću u svrhu kampanje za lokalne izbore 2021. Tad mu je, dok je izgleda besramno glumio plačući pred kamerama zbog 'primljenih prijetnji', podršku došao dati predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Čekamo Grbinovu reakciju - da vidimo hoće li i on, kao njegov Bauk, dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala ili će tražiti odgovornost svojih stranačkih kolega. Jer dosad je Grbin, i to kao pravnik, u više rasprava pao na ispitu iz prava, licemjerno štiteći svoje drugove - objavio je HDZ na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:14