OBJAVA NA FACEBOOKU

HDZ napao oporbu: ‘Svaki dan izmisle nešto novo. Očekujemo pojavu bijelog medvjeda kojeg je organizirao AP‘

U gnjevu i samosažaljenju jer je toliko slabija od HDZ-a, tragikomična oporba svakog se dana sramoti, piše HDZ na Facebooku

Andrej Plenković

 Goran Mehkek/Cropix

U gnjevu i samosažaljenju jer je toliko slabija od HDZ-a, tragikomična oporba svakog se dana sramoti i nešto izmišlja!, rečenica je kojom je HDZ započeo podužu objavu na Facebooku u kojoj se okomio na oporbu.

Optužili su oporbu da svakog dana izmisli nešto protiv HDZ-a, ili pokušava reciklirati neku staru podvalu na račun Vlade RH.

- Akademik Željko Reiner: Srijeda - plaže. I sutradan više ni spomena o tobožnjem ‘ograđivanju‘ i ‘privatizaciji‘. Četvrtak - interpolacija o obnovi. Posve promašena, zakašnjela, jer je PPVRH Branko Bačić već najavio sve zakonske izmjene u cilju ubrzanja procesa. I sutradan opet više ni riječi o tome. Petak - spin o ‘prijevremenim izborima‘ & već odavno odbačena podmetanja o INA-i (tzv. Antikorupcijsko vijeće). Naravno, o tome danas ni glasa, ni slova. Oporba u nemoći, jadu, gnjevu i samosažaljenju jer je i udružena toliko slabija od #HDZ svakog dana izmisli nešto. Ili pokuša oživjeti, reciklirati neku staru podvalu na račun #VladaRH, stoji u najnovijoj objavi HDZ-a.

Referirali su se i na komentare oporbe o famoznom AP-u koji se spominje u Whatsapp porukama optuženica Gabrijele Žalac i Josipe Rimac iz afere Vjetroelektrane. Zastupnici oporbe zapitali su se zašto Andrej Plenković nije pozvan na obavijesni razgovor.

- Danas su tako na red došli i ‘inicijali AP‘. Oporba očajnički, na silu, vršeći pritisak na neovisna pravosudna tijela u revolucionarnoj partijskom maniri, nastoji uplesti premijera u novu lažnu temu. I od nje će ubrzo odustati - jednako kao što su se izblamirali u saborskoj raspravi o Zakonu o pomorskom dobru, pa su još morali gledati rezultate istraživanja prema kojima smo uvjerljivo jači nego SDP, NE Možemo & MOST skupa. Baš su tragikomični… Što je iduće? U nedjelju na Medvednici očekujem pojavu bijelog medvjeda kojeg je ‘organizirao AP‘, zaključuje se u objavi HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:38