NOVA RUNDA TEŠKIH RIJEČI

HDZ o Milanoviću: ‘Iskompleksirani klaun prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici...‘

‘Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016., sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a‘, napisali su
Zoran Milanović, Andrej Plenković
 Ilustracija: Vesna Veselić

Nakon gotovo cjelodnevnog verbalnog prepucavanja između predsjednika Republike, predsjednika Vlade i predsjednika Sabora, u polemiku garniranu teškim riječima, niskim udarcima i osobnim uvredama u srijedu navečer uključila se i vladajuća stranka. HDZ je, naime, na svojem službenom profilu na Facebooku oštro intoniranim statusom prozvao predsjednika države Zorana Milanovića, nakon što je ovaj ranije isto takvim rječnikom napao njihova predsjednika Andreja Plenkovića.

Kao što smo već izvještavali, povod za današnje verbalno granatiranje ponovno je bio izbor nove čelne osobe Vrhovnog suda.

U nastavku u cijelosti prenosimo HDZ-ovo priopćenje s Facebooka.

- Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH.

Koliko je lažljiv i licemjeran,

najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:54