NAPALI GA NA FEJSU

HDZ o Tomaševiću: Zajapurenom malicioznošću sustigao ‘Nostradamusa‘ Bernardića i ‘Babu Vangu‘ Hajdaša Dončića

‘SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih‘, napisali su iz HDZ-a
Tomislav Tomašević
 Bruno Konjevic/Cropix

Hrvatska demokratska zajednica se na svojoj službenoj stranici na Facebooku obrušila na čelnika platforme Možemo! Tomislava Tomaševića nakon njegove izjave o tome da bi novac za obnovu iz Fonda solidarnosti Europske unije mogao ostati neiskorišten. Iz HDZ-a poručuju da su to 'proroštva' te da Tomašević počinje nalikovati na Davora Bernardića.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti.

'Uspio nemoguće - 'proroštvima' sustigao Bernardića! Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja hrvatskih građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže.

Tako g. Tomašević ovih dana izražava „jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti ?? ne ostane neiskorišten“. Ne samo da Hrvatska pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, nego šef platforme Nemožemo! „zaboravlja“ da je ZG ljevica svakodnevno optuživala #VladaRH da kasni sa zahtjevom Europskoj Komisiji za dodjelu sredstava iz toga istoga europskog fonda & zloguko “proricala” da ga „neće stići, neće uspjeti poslati“, a pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a - koja ima svoju točno određenu proceduru.

A kako je završila ta „drama“, taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama & neodmjerenim riječima, Hrvatska je iz Fonda solidarnosti Europske unije dobila bespovratnih 683 milijuna € - najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda!

Možemo konstatirati da je g. Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a - „Nostradamusa“ Bernardića, koji je „najavljivao“ da će 400.000 ?? radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, & „Babu Vangu“ Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će naša zemlja „uskoro imati“ 10.000 novozaraženih dnevno. SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih', napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. veljača 2024 16:36