POLITIČKA ODGOVORNOST

HDZ OBJAVIO FOTOGRAFIJE KOJE BI MOGLE BITI NEUGODNE ZA IDS 'Ne, nema IDS nikakve veze s Uljanikom! A pogledajte što im je župan radio s Rossandom'

 
Gianni Rossanda, bivši predsjednik uprave grupe Uljanik
 Matija Djanjesic / CROPIX

Dok IDS uporno na Vladu prebacuje "lopticu" političke odgovornosti za pulsko brodogradilište Uljanik, HDZ je u srijedu parirao intrigantnom objavom na svojoj službenoj Facebook stranici.

Naime, HDZ u statusu na društvenoj mreži izvlači činjenicu da je IDS-ov župan Valter Flego 2016. nagradu „Istriana“ za gospodarske uspjehe odlučio dodijeliti danas inkriminiranom bivšem šefu Uprave Uljanika Gianniju Rossandi.

- Ne, IDS nema nikakve veze s Uljanikom! Jedino što je njihov župan Valter Flego 2016. nagradu „Istriana“ za gospodarske uspjehe odlučio dodijeliti danas inkriminiranom šefu Uprave Gianniju Rossandi. Jedino što je taj isti Rossanda potom izabrao Danka Končara za „strateškog partnera“. Jedino što je taj isti „strateški partner“ Ivanu Jakovčiću isplatio više od 2,2 mil. kn naknada. Jedino što se taj isti Jakovčić upravo stoga ne nalazi na listi „Amsterdamske koalicije“ za EU izbore. Jedino što je ta ista Uprava radnike ostavila bez plaće kako bi pozajmila 10 mil. kn tvrtki toga istog Končara. Jedino… Zbilja je skandalozno to što svi povezuju IDS s Uljanikom!, stoji u objavi HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:53