VICE MIHANOVIĆ

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita ima koronu, u uskrsnoj čestitci posebno zahvalio liječnicima

Od srca se zahvaljujem svima na željama za ozdravljenjem, nakon što je moja obitelj dobila pozitivne nalaze, napisao je Vice Mihanović
Vice Mihanović s obitelji
 Facebook

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Splita Vice Mihanović uputio je emotivnu čestitku povodom Uskrsa u kojoj je posebno zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima koji se bore s koronavirusom.

Naime, njegova je obitelj dobila nalaze da su pozitivni na virus.

- Dragi prijatelji, u ovim izazovnim vremenima, više nego ikad, potrebni su nam nada, snaga i ljubav. Upravo to nam pruža blagdan Uskrsa i radost uskrsloga Isusa. Neka nam ta radost svima donese obilje blagoslova i sreće.

Od srca se zahvaljujem svima na željama za ozdravljenjem, nakon što je moja obitelj dobila pozitivne nalaze na koronavirus. Posebno poštovanje izražavam svima onima koji već više od godinu dana stoje na prvoj crti borbe protiv pandemije, a koji su i meni posljednjih dana bili na raspolaganju - liječnicima, medicinskim sestrama, tehničarima i drugim djelatnicima u zdravstvenome sustavu. Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs - napisao je u objavi na svom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:11