ZORAN ĐOGAŠ

HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika: ‘Bavit ću se afirmativnim stvarima, a ne aferama‘

Navodna afera o prepiskama s eksplicitnim seksualnim audio i videozapisima miljama je daleko od HDZ-ova sustava vrijednosti, kaže

Zoran Đogaš

 Tom Dubravec/CROPIX

Nestranački kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš izjavio je u ponedjeljak da će se u kampanji baviti afirmativnim stvarima, a ne temom navodne afere o prepiskama s eksplicitnim seksualnim audio i videozapisima.

Đogaš je istaknuo kako mu je današnja konferencija za medije najteža, jer ga je uznemirila objava teksta "Večernjeg lista" da taj dnevni list "posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i videozapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića - s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna".

"Tu su barem tri stvari koje su potpuno uznemirujuće. Jedna je da se govori uopće o nekakvim nemoralnim uslugama i poslu, druga je da se nastavlja komunikacija s maloljetnicom koja je potpuno uvredljiva i na koncu da se u pokušaju opravdavanja upliću invalidi kao naša najranjivija skupina i govori o nekakvom pojmu, koji mi je kao liječniku potpuno nepoznat, a radi se o seksualnosti invalida", rekao je Đogaš.

Tema je to, izjavio je kandidat HDZ-a, koja je "miljama daleko od njihovog sustava vrijednosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:50