NOVI IZBORI

HDZ-ov načelnik Rogoznice ‘iz osobnih razloga‘ podnio ostavku, odluku objavio na Facebooku

Osim objave na facebooku, Mladinić nije dodatno komentirao svoj potez kojim su ostali iznenađeni i neki rogoznički vijećnici.

Marijo Mladinić

 Marijo Mladinić/facebook

HDZ-ov načelnik Općine Rogoznica Marijo Mladinić u petak je podnio ostavku na tu dužnost "iz osobnih razloga", a svoju je odluku objavio na Facebook profilu.

"Dragi mještani općine Rogoznica, obavještavam Vas da nažalost dajem ostvaku na mjesto Općinskog načelnika Općine Rogoznica. Razlozi za donošenje ovakve odluke su osobne prirode", naveo je Mladinić.

"U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, s punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine. Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj. Uvijek sam nastojao svaki svoj posao dovršiti do kraja, ovaj put to nažalost neću moći izvršiti", ističe se u objavi.

Zahvalan je, kaže, svima koji su vjerovali u njega i davali mu podršku. "Upravo zbog Vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti", napisao je na kraju svoje objave Marijo Mladinić.

Vijest da će načelnik općine Rogoznica odstupiti s pozicije na koju je došao prije nekoliko mjeseci, već se jučer neslužbeno proširila. Osim objave na facebooku, Mladinić nije dodatno komentirao svoj potez kojim su ostali iznenađeni i neki rogoznički vijećnici.

"Mlad je čovjek, mještani su od njega sigurno očekivali nekakav prosperitet u mjestu, ali upao je u kašetu brukava. Iako je on HDZ, a ja SDP, žao mi je da je tako brzo izgorio. Još od izbora se govorilo po mjestu da neće izdržati", kazao je Čedo Živković, vijećnik SDP-a, za portal ŠibenikIN.

Portal Šibenski.hr kao jedan od mogućih razloga Mladinićeva odlaska navodi "kaos koji je bivša rogoznička vlast ostavila u svim segmentima, a posebno u prostorno-planskim dokumentima".

Općinu Rogoznica sada očekuju novi izbori, a do tada će na upražnjenom Mladinićevom mjestu biti Vladin povjerenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:43