NA SVA ZVONA

HDZ-ov se tehnički ministar hvalio obnovom, a zna da je bolnica projekt Milanovićeve Vlade

Novinari su dobro primijetili da se hvali projektom bivše Vlade jer je ugovor o obnovi pročelja bolnice potpisan potkraj prošle godine
 Mario Pušić / HANZA MEDIA

Ministar graditeljstva Lovro Kuščević u Karlovcu je petnaestorici gradonačelnika i načelnika podijelio 1,4 milijuna kuna za razne komunalne radove te obišao gradilište energetske obnove Opće bolnice.

- Ova je Vlada zaista veliku pozornost posvetila energetskoj učinkovitosti, baš kao i ja kao ministar graditeljstva i prostornog uređenja. Prvi kratkoročni cilj je postaviti tisuću skela, napraviti energetsku učinkovitost i izvući novac iz EU. Ovdje imamo jedan dobar takav primjer, gdje s projektom vrijednim oko 80 milijuna kuna imamo veliko radilište na kojemu radi više od 20 hrvatskih tvrtki. One će pridonijeti razvoju građevinarstva, a sasvim sigurno energetskoj uštedi i učinkovitosti, kvalitetnijem izgledu naših bolnica i boravku djelatnika i pacijenata - izjavio je Kuščević nakon što je obišao radove.

No, novinari su dobro primijetili da se hvali projektom bivše Vlade jer je ugovor o obnovi pročelja bolnice potpisan potkraj prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:40