NAPAD U KAFIĆU

HDZ-ov župan dobio čašom u glavu, krvav došao u bolnicu. Otkrio nam je detalje: ‘Dobro sam...‘

Ovo nije prvi put da je Anđelko Stričak žrtva napada. Prije nekoliko su ga godina na dravskom nasipu napala trojica mladića i slomila mu arkadu

Anđelko Stričak i ugostiteljski objekt u kojem je došlo do incidenta

 Zeljko Hajdinjak/Cropix/višnja Gotal/

- Dobro sam - rekao je Jutarnjem varaždinski župan Anđelko Stričak, nakon noćašnjeg napada na njega u varaždinskom lokalu.

Župan je, saznajemo, poslije otvorenja 54. Varaždinskih baroknih večeri u privatnom aranžmanu otišao u Caffe bar Strauss. Društvo se zabavljalo do tri sata ujutro kad su odlučili otići. Dok su prolazili prema izlazu iz Straussa, 24-godišnji mladić Stričaka je iznenadio udarcem čašom u glavu.

image

Caffe bar Strauss

Višnja Gotal/

- Ja sam ondje bio privatno s društvom da bi me ničim izazvan čovjek napao - rekao je nevoljko za Jutarnji župan Stričak.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Anđelko Stričak žrtva napada. Prije nekoliko su ga godina na dravskom nasipu,dok je trčao, napala trojica mladića i slomila mu arkadu.

Uzrok napada ostao je tajna, budući da županu nije ništa ukradeno. Tada se nagađalo da je povod napada bilo njegovo inzistiranje da se razriješi misterij nestanka velike količine oružja iz skladišta PU Varaždinske.

image

Caffe bar Strauss

Višnja Gotal/

Noćas nakon napada, župan je krvave glave potražio pomoć u OB Varaždin. Ondje su mu sanirali rane i pustili ga na kućnu njegu.

Varaždinska županija medijima je poslala službeno priopćenje o događaju od prošle noći.

"Ovim putem vas obavještavamo da je nepoznata osoba sinoć u ugostiteljskom objektu u Varaždinu prišla županu Anđelku Stričaku te ga fizički napala. Župan Stričak je zadobio lakše ozljede i zatražio je liječničku pomoć te se osjeća dobro. Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja.

image

Caffe bar Strauss

Višnja Gotal/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:23