OBRAČUN NA FACEBOOKU

HDZ-ovci izvukli sve Miletićeve hvalospjeve Putinu: ‘Sad želi sanirati štetu‘

‘MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Panika je kod njih prerasla u stampedo‘

Marin Miletić

 Damjan Tadic/Cropix

Nakon obračuna s Ninom Raspudićem, HDZ se sada na Facebooku uhvatio još jednog Mostovca, Marina Miletića.

Naime, nakon što je Miletić svoje riječi ‘rokaj barba Putine‘ koje je objavio na Facebooku pokušao opravdati time da je sporna objava nastala, kako kaže, prije deset i više godine, HDZ-ovci su si dali truda i malo proskrolali po Miletićevom profilu.

O onome što su našli izvijestili su na svojem Facebook profilu.

‘O sovjetskom bombašu Miletiću - Putinovu ‘širitelju kršćanstva‘, stoji u naslovu HDZ-ove objave, a potom slijedi:

‘MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi & gorljivi protivnici europske i atlantske Hrvatske, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Kao što se koprca i njihova ‘nepobjediva ruska vojska‘ u Ukrajini. Panika je kod njih prerasla u stampedo, što potvrđuje i današnja objava Marina Miletića. U pokušaju da sanira štetu nakon što su raskrinkane provokacije vodstva MOST-a u korist Kremlja i svirepe agresije, taj samoproglašeni mesija tvrdi da je svoj znameniti poklič ‘Rokaj, barba Putine!‘ uzviknuo, citat, ‘prije nekih 10 i više godina‘. Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. - godinu i pol poslije aneksije Krima‘, stoji u objavi.

‘‘Živjela majka Rusija!‘, ‘Amerika OUT!‘ i prije je skandirao Miletić, nazivajući Putina ‘titanom‘ koji svijetom ‘širi Krst‘. I Miletić za sebe tvrdi da je ‘evangelizator‘, najavljuje da će MOST ‘počistiti sve koji su radili protiv vjere‘. Ognjem & mačem. Kako ‘širenje kršćanstva‘ po Miletićevoj i Putinovoj mjeri izgleda u Ukrajini, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem oslobođenih područja…‘, pišu HDZ-ovci na Facebooku.

Uz tekst su HDZ-ovci objavili i print screenove spornih Miletićevih objava na kojima je vidljivo kad su točno nastale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 15:34