Kopanje po prošlosti

HDZ-ovka objavila stare izjave Marijane Puljak o Milanoviću: ‘Rijeke pravde? Prije bih rekla otpadne vode‘

‘Ne postoji riječ koju oni ne mogu pogaziti, bliskog suradnika kojeg neće pregaziti ni stav‘, kaže

Marijana Puljak

 Damjan Tadić/Cropix

Ne smiruju se strasti sve od najave predsjednika Zorana Milanovića kako će se priključiti predizbornoj utrci na predstojećim parlamentarnim izborima, a u vladajućoj stranci intenzivno kopaju po prošlosti kako bi pronašli inkriminirajuće izjave opozicije.

Tako je i potpredsjednica HDZ-a Split Zrinka Mužinić Bikić na svojoj Facebook stranici objavila video isječak kojim podsjeća na ranije izjave Marijane Puljak vezane za Zorana Milanovića, piše Slobodna Dalmacija.

- "Političar čija riječ ne vrijedni puno", "političar koji je propustio svoju priliku", "loš premijer", "osoba koja se ulaguje desnici i sumnjivim organizacijama". Sve su to epiteti koji su od strane obitelji Puljak vrijedili za Milanovića. Sve do prije nekoliko dana, kada su u vlastitim anketama spoznali da ne prelaze izborni prag - piše Mužinić i dodaje da bračni par Puljak nije vjerodostojan.

- Ne postoji riječ koju oni ne mogu pogaziti, bliskog suradnika kojeg neće pregaziti ni stav koji neće zaokrenuti za saborsko mjesto ili dva ili trenutak vlasti. Rijeke pravde? Prije bih rekla otpadne vode! - oštro zaključuje potpredsjednica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:02