‘NAJJAČI SMO!‘

HDZ-ovka se na Facebooku hvalila stranačkom iskaznicom, a onda ustvrdila: ‘Hakirana sam!‘

Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz... Haha... najjači smo! Živio HDZ - stoji u statusu
Ivana Živaljić
 Duje Klarić/CROPIX; Facebook

Na Facebook profilu Ivane Živaljić, direktorice komunalne tvrtke ‘Čistoća Cetinske krajine’ iz Sinja, objavljen je danas status u kojem se ta članica HDZ-a iz Trilja hvalila stranačkom iskaznicom.

- Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz... Haha... najjači smo! Živio HDZ - stoji u statusu uz fotografiju na kojoj Živaljić stoji ispred ploče na zgradi Vrhovnog suda.

Nakon što se fotografija njenog statusa proširila društvenim mrežama, Živaljić se oglasila na lokalnom portalu Ferata.hr.

- Poštovani, s obzirom da su se danas kroz nekoliko aktivnih Facebook grupa u Gradu Sinju dijelile objave sa mog profila moram Vas izvijestiti da je moj profil hakiran od strane nepoznate osobe.

Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana. Moja komunikacija prema javnosti uvijek je bila jasna i nema dvojbe da se ovime želi ispod svake razine oblatiti moje ime. Jedna fotografija skinuta je sa mog whatsapp profila, a ostale su bile javno dostupne.

Podržavam kulturan i argumentiran oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne. Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti. Ispričavam se svima koji su označeni ili koje je sadržaj uvrijedio - napisala je.

Živaljić je potpredsjednica gradske organizacije triljskog HDZ-a te članica gradskog vijeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:27